Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mar 03, 2020

Corporate & StartUp Day 2020 Etkinliği Özyeğin Üniversitesi İş Birliğiyle Gerçekleştirildi

Özyeğin Üniversitesi, Endeavor Türkiye, Girişimci Kurumlar Platformu ve Fast Company iş birliğiyle düzenlenen Corporate & Startup Day 2020 etkinliği, Türkiye’de Startup dünyasına yön veren liderler, şirketler ve startup’ları bir kez daha buluşturdu.

Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk’ün açılış konuşmasını yaptığı, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Murat Özyeğin’in de panelist olarak katıldığı etkinlikte, kurumların hem kendi içlerindeki yeni girişim denemeleri hem de yeni girişimlerle yaptıkları işbirlikleri üzerine StartUp 100, StartUp Dostu ve Kurum İçi Girişim alanlarında başarılı projelere ödülleri verildi.

SwissOtel’de düzenlenen etkinlikte En İyi Kurum İçi Girişimcilik Projesi ödülünü Moov by Garenta ile Çelik Motor, En Etkili Kurum & Girişim İş Birliği ödülünü Borusan ETA Kart ile İş Bankası & Birleşik Ödeme Sistemleri, Jüri Özel ödülünü ise Koç Sistem aldı. Ayrıca Startup Dostu Şirketler listesinin ilk sırasında İş Bankası  yer alırken, Startup 100 sıralamasında birinciliğe Getir markası layık görüldü.