Mar 09, 2020 - Mar 16, 2020

PwC “Case Challenge” yarışmasının kazananı Özyeğin Üniversitesi oldu

PwC Türkiye’nin üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği “Case Challenge” yarışmasını Özyeğin Üniversitesi ekibi "Golden Triangle" kazandı.

Uluslararası denetim, vergi ve danışmanlık şirketi PwC Türkiye’nin 2015 yılından beri üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği ödüllü vaka yarışması sonuçlandı. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen yarışmaya, Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden yaklaşık 500 öğrenci katıldı. Finale kalan 10 takım, PwC Türkiye İstanbul ofisinde tüm gün süren final programında yarıştı. PwC Türkiye şirket ortakları tarafından titizlikle incelenen örnek vaka sunumları sonucunda yarışmayı, Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Golden Triangle ekibi kazandı.

Ekipte yer alan Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz Berna Bolsoy, Berke Söylemezoğlu ve H. Baha Şekeröz para ödülünün yanı sıra, PwC Türkiye Diamond Circle staj programında öncelik hakkı kazandı. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.