Mar 09, 2020 - Mar 16, 2020

Design Together with BIM Yarışmasında “Construction Alert” takımımızdan Birincilik Ödülü

Türkiye’de yapı bilgi modellemesi ve disiplinler arası birlikte çalışma bilincini artırmak amacıyla İTÜ tarafından 6.’sı düzenlenen “Design Together with BIM” yarışmasının galibi üniversitemiz öğrencilerinden oluşan “Construction Alert” takımı oldu.

Yarışmaya katılan yüksek lisans öğrencilerimizden Selen Özkan, Hasan Numan Ölmez, Tolga Arda Eraslan ve lisans öğrencilerimizden Erhan Çekin, Benson Sanga, birincilik ödülünü 29 Şubat’ta İTÜ’de düzenlenen CivilCon 2020 etkinliğinde Autodesk Orta Doğu Bölgesi Teknik Satış Uzmanı Timuçin Ersin Taşdemir’den teslim aldı.

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Mimarlık Bölümlerinden bir araya gelerek yarışmada oldukça başarılı bir performans sergileyen öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.