Mayıs 08, 2020 - Mayıs 16, 2020

Akademisyen Şirketleri Araştırması – Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

Özyeğin Üniversitesi'nin TÜBİTAK "Girişimci ve Yenilikçi Üniversiteler" Endeksinde en yüksek sıralamalarda yer alması için desteğinize ihtiyacımız var.

Akademisyenlerimizin kurdukları şirketler ve bu şirketlerin performansları endekste dikkate alınan başlıca kriterler arasında yer almaktadır. Güncel olarak veya geçmişte resmileşmiş bir şirket sahipliğiniz veya bir şirkete ortaklığınız varsa / olduysa linkteki kısa anketi (~2 dakika) doldurarak bu önemli çalışmaya katkı sağlayabilirsiniz.

Bu çalışmaya katılım için son tarih 15 Mayıs 2020, Cuma günüdür.

Değerli desteğiniz için teşekkür eder ve girişimcilik çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Çalışmayla ilgili sorularınızı girisimcilik@ozyegin.edu.tr adresi üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.