Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mayıs 19, 2020 - Mayıs 26, 2020

Bahar Dönemi Derslerinin Son Gününde Dönemin Son Webinar’ında Beraber Olalım

“COVID-19 ile Değişen Koşullarda Girişimciliğin Önemi” Panelinde Mütevelli Heyeti Başkanımız Hüsnü Özyeğin ve İki Girişimci ÖzÜ Mensubu Sizlerle

Değerli 2020 Mezun Adaylarımız ve ÖzÜ Mensupları;

Her yıl Bahar Dönemi sonunda kampüsümüzde mezun adaylarına özel planladığımız bir organizasyonu, içinde bulunduğumuz koşullara uygun şekilde bu sene Webinar olarak gerçekleştireceğiz. Böylece, fiziki mekanlardan bağımsız olarak yapılan bu seneki etkinliğimize mezun adaylarımız ile beraber tüm ÖzÜ mensuplarını da davet ediyoruz. 

Bu etkinliği özellikle Bahar Dönemi derslerinin son gününe planladık.  Böylece kendine has, farklı zorluklar ve değişik deneyimler içeren bir dönemi tamamlamış olmamızı da hep beraber kutlamak için bir vesile; final sınavlarından önce, online da olsa, bir araya gelmemiz için bir fırsat yaratmak istedik. 

Bahar dönemlerimizin geleneği haline gelen bu etkinlikte, Mütevelli Heyeti Başkanımız Hüsnü Özyeğin de konuşmacılar arasında yer alarak bizlere eşlik ediyordu. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu kez, Hüsnü Özyeğin panelimizin ‘moderatörü’ olacak.

Pandemi sürecinin başta iş yaşamı ve fırsatları olmak üzere, pek çok alanda yarattığı etkileri ve bu etkileri en aza indirgeyecek önlem ve çözüm önerilerini konuşacağımız bu yılki online panelde, önemli bir felsefe olarak benimsedigimiz ve özellikle kriz dönemlerinde daha da değerli bir yetkinlik olan  “girişimcilik”  ve bunun yansımalarına odaklanmak istedik. “COVID-19 ile Değişen Koşullarda Girişimciliğin Önemi” başlıklı panelimize kendi özellerinde girişimcilik felsefesini özümseyip, eyleme dönüştürmüş iki ÖzÜ mensubu konuşmacı olarak katılacak.   

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi, aynı zamanda PACHA Cipsi girişimiyle başarılı bir örnek sunan Aslı Zuluğ ile Otel Yöneticiliği 2019 Mezunumuz ve “Anlık App” Kurucu Ortağı Umut Ali Kal’ı konuk edeceğimiz panelimize hepinizi davet ediyorum.

Bahar dönemi derslerinin sonunda, final sınavlarınızdan önce bu özel söyleşide bir arada olmak dileği ile; 

Prof. Dr. Esra Gençtürk, Ph.D.
Rektör

-------------------------------------------------

*Etkinlik saatinde bu linke tıklayarak paneli izleyebilirsiniz.
*Etkinlik dili Türkçe’dir.