Mayıs 20, 2020 - Haz 03, 2020

Öğretim Üyesi & Öğretim Üyesi Dışındaki Kadrolar için İlan Duyurusu

Üniversitemize, 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak öğretim üyesi alınacaktır.

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31. Maddesi ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre  Öğretim Görevlileri  ve Araştırma Görevlileri alınacaktır.

İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Başvurular bu ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde ilanlarda belirtildiği şekilde yapılabilir. Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuracaklar; başvuru belgeleri ve ilan takvimine ilişkin detaylı bilgilendirmeyi aşağıda ilgili bölüme ait linkte bulabilirler.

Eksik belgelerle başvuru ve süresi içerisinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Duyurulur

Öğretim Üyesi & Öğretim Üyesi Dışındaki Kadrolar için Resmi Gazete İlanı

Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlileri İlan Detayları

Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi İlan Detayları