Haz 23, 2020 - Haz 30, 2020

LinkedIn’den En İyi Profil Ödülü

LinkedIn tarafından düzenlenen ve İhsan Mert, Dr. Sertaç Doğanay, Özlem Keleş ve Yusuf Ekiz gibi konuşmacıların yer aldığı ‘’Genç Yetenekler için LinkedIn’’ eğitimi tamamlandı. Eğitime katılan yaklaşık 1000 kişi arasında yapılan değerlendirme sonucunda Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret bölümü öğrencimiz Egemen Çolak, en iyi üç LinkedIn profilinden biri seçildi. Değerlendirme komitesinde LinkedIn Güney ve Doğu Avrupa Satış Müdürü Burak Kuralkan, LinkedIn Bölge Satış Yöneticisi Arda Solmaz ve LinkedIn Kıdemli Bölge Müdürü Orçun Fıstık yer aldı. Öğrencimiz Egemen Çolak elde ettiği başarı sayesinde LinkedIn yöneticileri Orçun Fıstık ve Arda Solmaz’dan mentorluk desteği alacak.