Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Haz 23, 2020 - Tem 31, 2020

Girişim Fabrikası Hubspot for Startups programına dahil oldu!

Girişim Fabrikası Hubspot for Startups programına dahil oldu!

 
Girişim Fabrikası Hubspot for Startups programına dahil oldu!
 
Startupların daha iyi büyümesine ve ölçeklenmesine startup-dostu bir maliyetle ulaşma imkanı sunan HubSpot for Startups programına başvurularınızı heyecanla bekliyoruz! Hubspot for Startups programına dahil olarak; içerik yönetimi, müşteri ilişkileri ve satış geliştirme gibi tüm pazarlama süreçlerinizi tek noktadan kolayca yönetebilirsiniz.
 

HubSpot for Startups Nedir?

Hubspot; pazarlama, satış ve müşteri hizmetleri alanlarında 360 derece pazarlama çözümleri sunan online bir platfromdur. Geliştirdiği araçlar ile girişimlere ve küçük işletmelere satış geliştirme, müşteri etkileşimleri kolaylıkla yönetme imkanı sunuyor. Hubpsot for Startups ise Hubspot'un bünyesinde geliştirdiği girişim destek programı.

 

HubSpot for Startups Ne Sağlıyor ?

Girişim Fabrikası üzerinden Hubspot for Startups programına başvuran girişimler; ilk yılki kullanım ücretlerinden %90, ikinci yıl %50, üçüncü yıl ise %25 indirimle Hubspot ürünlerine erişebiliyorlar.

Girişim Fabrikası girişimlerine sağlanan %90 indirime ek olarak girişimler, pazarlama ve satış becerilerini geliştirebilecekleri bir çok eğitim, döküman ve webinara katılabiliyor 7/24 destek talep edebiliyorlar.

Başvuru 

Program hakkında daha fazla bilgi almak için http://hubspot.com/startups adresini ziyaret edebilir, programa başvurmak için girisimcilik@ozyegin.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.
 
Girişimcilik fikirlerinizi hayata geçirmek istiyor ve nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız girisimcilik@ozyegin.edu.tr adresine iş fikirinizle birlikte mail göndererek Girişimcilik Merkezi desteklerinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.