Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Tem 09, 2020 - Tem 31, 2020

ING Türkiye ve Özyeğin Üniversitesi iş birliğiyle yürütülen Veri Bilimi Sertifika Programı’nın ikinci mezunları, düzenlenen online törenle sertifikalarını aldı

Özyeğin Üniversitesi ve ING Türkiye iş birliğiyle düzenlenen Veri Bilimi Sertifika Programı ikinci dönem mezunlarını verdi. 2018 yılında başlatılan programın ikinci etabında 18 ING’li mezuniyet sertifikalarını online olarak düzenlenen törenle aldı. Mezuniyet ve sertifika törenine Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Örsan Özener ve Dr. Erinç Albey ile Strateji ve Kurumsal Gelişim Ofisi Direktörü Seha İşmen Özgür katıldı.

ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender’in açılış konuşmasıyla başlayan törende, ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz ve Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk sertifikalarını alan ING’lilere seslendi.

Pandemi süreci nedeniyle online olarak gerçekleştirilen mezuniyet töreninde, Veri Bilimi Sertifika Programı’ndan bu dönem mezun olan 18 ING’liyi tebrik ederek konuşmasına başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk, “ING ile güçlenerek devam etmekte olan programın ikinci mezunlarını veriyor olmak oldukça önemli. Bu programın tüm bileşenler için yarattığı anlamlı katma değer ile rüştünü ispat ettiğini söyleyebiliriz. Ayrıca dünyanın daha önce karşılaşmadığı bir ortamda, hem Özyeğin Üniversitesi hem de ING olarak örnek bir çeviklik ve büyük bir özveri ortaya koyarak programı tamamladık. Hayat boyu öğrenmenin mümkün olduğunu gösteren akademisyenlerimizi ve programdan mezun olan tüm ING’lileri tebrik eder, kariyer yolculuklarında başarılar dilerim” dedi.  Konuşmaları takiben programdan mezun olan 18 ING çalışanı katılımcılara gruplar halinde online proje sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumların ardından da sertifika törenine geçildi.

Özyeğin Üniversitesi ve ING Türkiye iş birliğiyle yürütülen ve her grup için yedişer haftalık modüller halinde uygulanan Veri Bilimi Sertifika Programı’nda 23 kişilik ilk mezun grubu, 2019 Aralık ayında düzenlenen törenle sertifikalarını almıştı.