Tem 30, 2020 - Eyl 01, 2020

José Ramón Cruz Escudero Eaquals Gold Star Olarak Tanınmıştır

José Ramón Cruz Escudero, *EAQUALS * (Kaliteli Dil Hizmetlerinin Değerlendirilmesi ve Akreditasyonu) tarafından #eaqualsgoldstar olarak tanınmıştır.

EAQUALS, Covid 19 salgınının bu zorlu döneminde üye merkezlerindeki fark yaratan çalışanları kutlamayı amaçlamaktadır.

José Ramón Cruz Escudero , aşağıdaki nedenlerden dolayı #eaqualsgoldstar olarak tanımlanmıştır.

• Respondus sınav gözetim yönteminin kullanımında öncü olmak
  • Öğrencileri bu programı kullanmaya alıştırma ve güven kazanma
  • Uzmanlığını ekipteki diğer eğitmenlerle paylaşmak
  • Çevrimiçi sınavlarda güvenilirliği sağlamak

*1991 yılında kurulmuş olan EAQUALS 30'dan fazla ülkeden dil eğitim merkezini ve dil eğitimini aktif olarak destekleyen ulusal ve uluslararası kuruluşları bir araya getirmektedir. Aynı zamanda dil eğitimi alanında müfredat geliştirme, öğretmen eğitimi, ölçme ve değerlendirme ve okul yönetimi gibi alanlarda araştırma ve çalışmalar yürütmektedir.