Eki 06, 2020 - Eki 26, 2020

bizz@kampüs'te Pazarlama Fikirleri Yarıştı

Üniversitelerin 3'üncü, 4'üncü sınıf lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin her yıl Ülker'in farklı bir markasıyla ilgili pazarlama fikirleri geliştirdikleri ve bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'bizz@kampüs' yetenek kazanım programında ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl online olarak düzenlenen ve pazarlama fikirlerinin yarıştığı ''bizz@kampüs''te, ''Bachateros'' takımının ''Ülker Halley'' için geliştirdiği proje birinci oldu. Bu yıl 171 farklı üniversiteden binden fazla takımdan 3 bine yakın öğrencinin başvurduğu bizz@kampüs'te birinciliği elde eden Bachateros takımı, Yıldız Teknik Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi; Makine, İnşaat ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümleri 4'üncü sınıf öğrencileri Ali Rıza Güngör, Harun Erdil ve Arvin Gazihan'dan oluşuyor.

Pandemi nedeniyle bu yıl dijital platforma taşınan ve ödül töreninin de online olarak gerçekleştirildiği yarışmada gençler inovatif fikirlerini paylaştı ve 'Ülker Halley' için pazarlama stratejileri oluşturdu. Yarışmada; inovatif ürün, tasarım, ambalaj, slogan, strateji ve iletişim kapsayan projeleriyle yarışan öğrencilerin fikirlerini jüri üyeleri Ülker İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, Ülker CMO'su Aslı Özen Turhan, Ülker Ana Marka ve Yeni Kategoriler Pazarlama Direktörü Aslı Akman, Ülker Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Uçan ve Alametifarika Ajansı Kreatif Direktörü Ozan Özüm Özbey değerlendirdi.