Ara 01, 2020 - Ara 15, 2020

Mezunumuz Meltem Yücel’e “Uluslararası En İyi Doktora Öğrencisi Makalesi” Ödülü

2015 yılında Özyeğin Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olan ve ardından The University of Virginia’da doktora eğitimine başlayan Meltem Yücel, üniversitemiz ve ülkemiz adına gurur dolu bir başarıya imza attı. Doktora çalışmalarını ‘çocukların ahlaki gelişimi’ konusunda yürüten Yücel, çocukların ahlak anlayışında duyguların önemini incelediği ve Frontiers in Psychology'de yayımlanan makalesi ile 2020 Association for Psychological Science/Psi Chi, Albert Bandura Graduate Research Award’a (Uluslararası En İyi Doktora Öğrencisi Makalesi Ödülü) layık görüldü.

Değerli mezunumuz Meltem Yücel’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Çalışma hakkında bilgi almak için link: https://news.virginia.edu/content/eyes-wide-open-new-findings-3-year-olds-react-immorality