Oca 21, 2021 - Şub 15, 2021

İş Fikrini No-Code Programı ile Hayata Geçir!

Girişim Fabrikası No-Code Ön Kuluçka Programı

Girişim Fabrikası No-Code Ön Kuluçka Programı; Özyeğin Üniversitesi akademisyenlerinin, öğrencilerinin ve mezunlarının büyüme potansiyeline sahip ve belirli bir problemi çözmeye çalışan yenilikçi, ölçeklenebilir teknoloji odaklı girişim fikirlerini 8 haftalık girişimcilik eğitim programı ile geliştirmelerine ve hayallerine ulaşmaları amacıyla tasarlanmıştır.

Girişim Fabrikası ekibi olarak erken aşama girişimlerin problemlerini çok iyi anlıyoruz. Zaman kaybetmeden, yazılımcı aramaya gerek kalmadan nasıl ürün geliştirebileceğinizi biliyoruz.

Yazılımcı değilim ama Startup Fikrim var diyorsan hemen başvur

No Code Nedir?

Basit web uygulamaları oluşturmak amacıyla geleneksel bilgisayar programlama metodları yerine öğrenmesi ve kullanımı kolay araçlar ile yazılım geliştirme yöntemidir. Girişim fikrini test etmek isteyen, ürün-pazar uyumu arayan girişimciler için yalın girişim metodolojisini takip edebileceği en kolay başlangıçtır.

İmkanlar

Program kapsamında seçilecek girişimlere sunulacak imkanlar

• $50.000 Değerindeki Araca Ücretsiz Erişim
  • Girişim Fabrikası Ortak Çalışma Alanı Kullanımı
  • Girişimcilik Eğitimi
  • Google Reklam Bütçesi
  • 1-1 Mentorluk
  • Mobil-Web Uygulama Geliştirme Becerisi Kazanma
  • İş - Satış Geliştirme Desteği

No-Code Ön Kuluçka Programı

Kimler için?

• Mobil uygulama fikrim var
  • Pazaryeri, platform fikrim var
  • Girişim fikrim var ama yazılımcı bulamıyorum
  • Girişim fikrimi test etmek istiyorum
  • Yazılım projem var ama nereden başlayacağımı bilemiyorum
  • Girişimci olmak istiyorum

diyen tüm girişimci adayları programa başvurabilirler. Girişim Fabrikası No-Code Ön Kuluçka Programı hakkında detaylı bilgi almak ve programa başvurmak için Girişim Fabrikası Web Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 15 Şubat 2021

Başvuru Linki