Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Oca 26, 2021 - Şub 16, 2021

Özyeğin Üniversitesi ve ING Türkiye iş birliğiyle yürütülen Veri Bilimi Sertifika Programı’nın 3. dönem mezunları, düzenlenen çevrim içi törenle sertifikalarını aldı

Özyeğin Üniversitesi ve ING Türkiye iş birliğiyle düzenlenen Veri Bilimi Sertifika Programı üçüncü dönem mezunlarını verdi. 2018 yılında başlatılan programın üçüncü döneminde 21 ING çalışanı, mezuniyet sertifikalarını çevrim içi olarak düzenlenen törenle aldı.

ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender’in açılış konuşmasıyla başlayan törende, ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz ve Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk sertifikalarını alan ING’lilere seslendi.

Çevrim içi gerçekleştirilen 3. mezuniyet töreninde konuşmasına bu dönem mezun olan 21 ING’liyi tebrik ederek başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk, “Dünyanın daha önce karşılaşmadığı bir ortamda ve pandeminin yarattığı zor koşullar altında, hem Özyeğin Üniversitesi hem de ING olarak örnek bir çeviklik ve özveri ortaya koyarak programı sürdürüyoruz. ING ile 2018 yılında başladığımız bu ortak projenin hayat boyu öğrenmeye örnek bir model olduğunu söyleyebiliriz. İş birliğimizin her geçen dönem daha da güçleniyor olması, ortak değerlerin etrafında birleşiyor olmamız bizleri son derece mutlu ediyor. Tüm mezunlarımızı bir kez daha kutlar ve kariyerlerinde başarılar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından programdan bu dönem mezun olan 21 ING çalışanı mezuniyetlerini çevrim içi kutladı.

Özyeğin Üniversitesi ve ING Türkiye iş birliğiyle yürütülen ve her grup için yedişer haftalık modüller halinde uygulanan Veri Bilimi Sertifika Programı’nda 23 kişilik ilk mezun grubu 2019 Aralık ayında, 18 kişilik ikinci grup ise 2020 Temmuz ayında düzenlenen törenle sertifikalarını almıştı.