Oca 15, 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk, Veri Bilimi Sertifika Programı’nın 3. dönem mezuniyetine katıldı

Özyeğin Üniversitesi ve ING Türkiye iş birliğiyle düzenlenen Veri Bilimi Sertifika Programı’nı tamamlayan 21 ING çalışanı daha, düzenlenen çevrim içi törenle sertifikalarını aldı. Mezuniyet törenine katılan ve ING çalışanlarına seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk “ING ile 2018 yılında başladığımız bu ortak projenin hayat boyu öğrenmeye örnek bir model olduğunu söylemek isterim. İş birliğimizin her geçen dönem daha da güçleniyor olması, ortak değerlerin etrafında birleşiyor olmamız bizleri son derece mutlu ediyor. Tüm mezunlarımızı bir kez daha kutlar ve kariyerlerinde başarılar dilerim” dedi.