Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Şub 01, 2021 - Şub 28, 2021

Girişim Fabrikası Webflow for Startups programına dahil oldu!

Webflow for Startups Girişim Fabrikası

Girişim Fabrikası Webflow for Startups programına dahil oldu!

Webflow for Startup ve Girişim Fabrikası işbirliği ile programa başvuran girişimler; $2.500'a kadar Webflow kullanım kredisi almaya hak kazanabilecekler.

Webflow Nedir?

Kısacası, Webflow; bir web tasarım aracı, içerik yönetim sistemi ve barındırma platformudur. Webflow bu özellikleri ile kullanıcılarına daha hızlı tasarlama, kodlama ve deneme imkanları veriyor.

Webflow, tasarımcılara, girişimcilere ve web sitesi geliştirmek isteyenlere kod olmadan tamamen görsel bir tuvalde profesyonel, özel web siteleri oluşturma gücü verir.

 

Başvuru

Program hakkında daha fazla bilgi almak için https://webflow.com/startups adresini ziyaret edebilir, programa başvurmak için girisimcilik@ozyegin.edu.tr adresine mail atabilirsiniz. Girişim Fabrikası'nın girişimlerine sunduğu diğer imkanları incelemek için tıklayınız.
 
Girişimcilik fikirlerinizi Webflow gibi No-Code araçlarını kullanarak hayata geçirmek istiyor ve nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi tarafından organize edilen 8 haftalık Ön Kuluçka Programına iş fikirinizle birlikte başvurabilirsiniz.
 
Son Başvuru Tarihi: 15 Şubat 2020