Kas 02, 2017

Kızılay’dan Üniversitemize Anlamlı Ödül

2-3 Kasım 2017 tarihlerinde HSE Topluluğumuz tarafından gerçekleştirilen “Geleneksel Özyeğin Kan Bağış Günleri” etkinliğinin ilk günü olan 2 Kasım’da, Kızılay Çekmeköy Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Burak Kızanlık tarafından üniversitemize iki teşekkür plaketi verildi. Özyeğin Üniversitesi öğrencileri ve ilgili idari birimlerinin sorumluları olarak, Kızılay'a sunduğumuz destek ve işbirliğimiz adına verilen plaketleri, Öğrenci Dekanımız Prof. Dr. Güray Erkol ve Güvenli Yaşam ve Çevre Koordinatörümüz Hikmet Taşdemir aldı.

Üç yıldır kampüsümüzde gerçekleşen ve üniversitemizin Türk Kızılayı ile ortaklaşa sürdürdüğü "Geleneksel Özyeğin Kan Bağış Günleri" Kuzey Marmara bölgesindeki vakıf üniversiteleri ile kıyaslandığında, düzenli olarak egale ettiğimiz rekor katılımlar ile gerçekleşti. 2015 yılından bu yana üniversitemizden Kızılay’a toplam 472 ünite kan bağışı yapıldı.

Bu duyarlı organizasyona destek veren tüm Özyeğin Mensuplarına teşekkür ediyoruz.