Şub 01, 2022 - Şub 28, 2022

Girvak Fellow Programına İki Öğrencimiz “Fellow” ve “Challenger” Olarak Seçildi

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ahmet Furkan Yılmaz ve Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Yunus Emre Ozan, Türkiye Girişimcilik Vakfı’nın yürüttüğü Girvak Fellow Programına “Fellow” ve “Challenger” olarak seçildiler. Öğrencilerimiz, Türkiye'nin en büyük ve dinamik ekosistemleri arasında gösterilen Türkiye Girişimcilik Vakfı'nın (Girvak) 6 aylık bir süreçte toplam 5 aşamada gerçekleştirdiği ve 138 bin 612 kişinin katıldığı programda, son 193 kişi arasına girmeye hak kazandılar. Türkiye'de girişimcilik kültürünü yaratma ve yayma misyonuyla yola çıkan vakıf, 2014 yılında kurulduğu tarihten itibaren girişimciliğin önemini bilen ve değişimin anahtarı olduğuna inanan iş insanları ve fikir önderleri ile birlikte çalışmaya, girişimcilik kültürünü yaymaya ve girişimciliği gençler arasında bir kariyer tercihi haline getirmeye devam ediyor. Bugüne kadar toplam 8 Özyeğin Üniversitesi öğrencisinin mezun olduğu bu programa böylece 2 ÖzÜ’lü daha dahil oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.