Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mar 03, 2022 - Mar 12, 2022

Uluslararası Girişimciler Sertifikalarını Aldı!

Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi ve İşletme Fakültesi işbirliğinde yürütülen, uluslararası paydaşların girişimcilik ekosistemine katılımlarına katkı sağlayacak yeni destek programı HEIght Projesi'nin ilk dönemi tamamlandı.

Yirmiyi aşkın farklı ülke vatandaşı uluslararası Özyeğin Üniversitesi öğrencisinin başvuruda bulunduğu programın ilk fazında yenilikçi hizmet, donanım, mobil uygulama ve internet tabanlı iş geliştirme fikrine sahip öğrencilerin girişimcilik yetkinliklerinin gelişimine yönelik sınıf içi ve dışı eğitim, uygulama ve mentorluk içeren program İşletme Fakültesi'nden Dr. Abrar Ali Saiyed'in akademik koordinatörlüğünde yürütüldü.

Programı başarıyla tamamlayan öğrenciler ÖzÜ-X binasında düzenlenen Sertifika Töreni ile sertifikalarını aldılar.

Yeni girişimcilerin katılabileceği 2. Program için ön başvurular https://bit.ly/HEIghtOzU2022 adresinden Kabul edilmeye başlandı. Programa katılmak isteyen uluslararası ÖzÜ öğrencileri ön başvurlarını tamamlayabilirler. 

“Yüksek Öğretimde İnovasyon Büyümesi ve Eğitimi” isimli HEIght Projesi, Avrupa İnovasyon ve Teknoloji Enstitüsü (EIT) Yükseköğretim Kurumları için İnovasyon Kapasitesi Geliştirme Programı (EIT HEI Initiative - Innovation Capacity Building for Higher Education) kapsamında destekleniyor. 1,2 milyon Euro bütçeli proje Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi ve İşletme Fakültesi’nin yer aldığı konsorsiyum tarafından yürütülüyor.