Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Kas 30, 2017

Leonardo da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da

Merhaba Arkadaşlar, 

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı Leonardo Da Vinci sergisi, Brugge’de yaptığı prömiyerin ardından dünya turuna İstanbul’da başlıyor. Da Vinci’nin orijinal eskizlerine bağlı kalınarak oluşturulan 100 replikasıyla birlikte; orijinal el yazması, tablo ve çizimlerin de yer aldığı eserleri, Sanat Eğitimi Uzmanı ve aynı zamanda okulumuz Sektörel Eğitim Danışmanı Pelin Güre eşliğinde inceleyeceğiz.

Leonardo Da Vinci’nin hayatı boyunca yaklaşık 6.000 adet icat, icat geliştirme ve tablo eskizi yaptığı; bunların çok az bir kısmını hayata geçirdiği tespit edilmiştir. Mühendis, tarihçi, grafik sanatçıları ve zanaatkarlardan oluşan 22 kişilik bir ekip, 10 yıllık titiz bir çalışmanın ardından bu benzersiz koleksiyona imza attı.

Sergi ayrıca Michelangelo, Albrecht Dürer, Giorgio Vasari, Donatello, Verrocchio, Giambologna, Raphael, Francesco Guardi ve Canaletto gibi Rönesans’ın diğer önemli sanatçıları ile Da Vinci’nin çağdaşlarının Da Vinci eserlerinden ilham alarak sunduğu örneklere ve orijinal belgelere de ışık tutuyor.

Geziye katılım ücreti 20 TL’dir. (Ulaşım ve sergi giriş bileti ücrete dahildir.)

Geziye katılım için 3 Aralık Pazar 23.59’a kadar aşağıdaki linkte yer alan formu doldurunuz. Geziye katılım 25 kişi ile sınırlıdır.

Tarih: 16 Aralık Cumartesi, 2017

Saat: 14:00

Yer: Uniq Istanbul

Not: Başvurunuz geziye katılımınızı teyit etmemektedir. Önce ilk başvuran 25 kişiye dönüş yapılacak ve ödemesini yapıp dekontunu iletmeyen olduğu takdirde sırasıyla yedek listeye ulaşılacaktır.