Eyl 22, 2022 - Eyl 30, 2022

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Öğrencilerimiz GastroAntep’te Yeni Bir Başarıya İmza Attı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı 4. sınıf öğrencilerimiz Berke Sert, Bora Uludemirciler ve Onur Dikbaş’ın oluşturduğu Özyeğin Üniversitesi ekibimiz, IV. Uluslararası Gaziantep Festivali (GastroAntep) kapsamında düzenlenen "Local Chef Üniversiteliler" yarışmasında Birincilik ödülünün sahibi oldu. Ülkemizin alanında başarılı üniversitelerinden gastronomi öğrencilerinin yer aldığı yarışmada, güçlü bir jüri değerlendirmesi sonucu yerel ürünlerle yapılan menüler arasında en iyiler belirlendi.

2021 yılında kaybettiğimiz, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı 2019 Güz Dönemi mezunlarımızdan ve 2019 yılında ‘Local Chef Üniversiteler Yarışıyor’da ekip arkadaşları ile birlikte birincilik ödülünü alan öğrencimiz Emre Özgüler adına ve anısına gerçekleştirilen yarışmada, öğrencilerimiz Gaziantep'in yerel lezzetlerinden ilham alarak hazırladıkları ve "atıksız" temasına vurgu yaptıkları özgün bir menüyle bu anlamlı ödüle layık görülerek Üniversitemize yeni bir gurur yaşattılar.