Ara 22, 2022 - Ara 31, 2022

Özyeğin Üniversitesi Takımının Geliştirdiği Oyun, Game Jam’de Ödüle Layık Görüldü

Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinden oluşan takım, Young Guru Academy’nin (YGA) bu yılki zirvesi kapsamında, The Sandbox iş birliğinde gerçekleştirilen Game Jam’de 2. oldu. Özyeğin Üniversitesi Oyun Geliştirme Kulübü Kurucuları arasında yer alan Çağatay Duru (Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü), Can Çağatay Sevgican (Bilgisayar Mühendisliği Bölümü), Yunus Emre Aslan (Endüstri Mühendisliği Bölümü) ve Onur Özdemir (Bilgisayar Mühendisliği Bölümü) tarafından geliştirilen oyun, Sandbox'ın sağladığı Game Maker ve VoxEdit programları ile tasarlandı. ‘Ormanları koru ve kurtar ‘temasında sürdürülebilirliğe vurgu yapan oyunların özel jüri değerlendirmesi sonucu seçildiği Game Jam’de 2. olan Özyeğin Üniversitesi takımı, 2500 SAND Coin (25000TL) ödülün sahibi oldular.