Ara 23, 2022 - Ara 31, 2022

Özyeğin Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü B82 Scooter Design Concept Generation Proje Yarışması’nda Birincilik Ödülünün Sahibi Selin Lochner Oldu

Özyeğin Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü’nün Olo Mobility, Figes A.Ş. ve Hop! Scooter iş birliğiyle düzenlediği B82 Scooter Design Concept Generation Proje Yarışması’nda birbirinden başarılı tasarımlar yarıştı.

Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, Endüstriyel Tasarım Bölümü stüdyo dersleri kapsamında geliştirdikleri elektrikli scooter tasarımlarını jüri değerlendirmesine sundu. Tasarımlar yeni bir iş modeli yaratma veya mevcut bir ürünün kullanıcı odaklı, kişiselleştirilmiş ürünlerinin oluşturulması amacıyla hazırlandı. Bu kapsamda tasarımlar süreç, çözüm ve kalite olmak üzere üç temel kategoride değerlendirildi. Proje yarışmasında birinciliği ise Endüstriyel Tasarım Bölümü 4. sınıf öğrencisi Selin Lochner’in tasarımı kazandı.