Oca 19, 2023 - Oca 31, 2023

Prof. Dr. Evren Balta, “Teke Tek” programında Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtladı

Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Evren Balta, Habertürk TV’de yayınlanan “Teke Tek” programının canlı yayın konuğu oldu. 17 Ocak Salı akşamı yayınlanan programda Prof. Dr. Evren Balta, iş ve siyaset dünyasıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Türkiye’nin iç ve dış siyaset stratejilerinin tartışıldığı programda Balta, İsveç’in NATO üyeliği ve Türkiye’nin bu süreçteki rolü kapsamında Amerika-Türkiye ilişkilerine dair değerlendirmede bulundu. Programa Balta’nın yanı sıra Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Çarkoğlu da katıldı.

Programı izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=ORkvJBQeyeU