Mar 28, 2023 - Nis 14, 2023

Özyeğin Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Ceren Hayran Şanlı, Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödülü’ne Layık Görüldü

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ceren Hayran Şanlı, Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı kapsamında ödüle layık görülen bilim insanları arasında yer aldı. Hayran Şanlı, işletme biliminin gelişimine sunduğu katkılar dolayısıyla bu itibarlı ödülün sahibi oldu.

Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödülleri, 8 Nisan’da Bilkent Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek törenle sahiplerine sunulacak.

Türkiye’de, bilimde mükemmelliğin sağlanması ve bilimsel özgürlük ve liyakatı desteklemek için 2011 yılında kurulan Bilim Akademisi, başarılı bilim insanlarını bir araya getiren bir sivil toplum kuruluşu. 2013 yılında başlattığı Genç Bilim İnsanları Ödül Programı ile ise bu alanda başarıları görünür kılmayı ve onurlandırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda her yıl 39 farklı bilim dalında genç bilim insanları arasından yaptığı değerlendirme ile ödül sahiplerini belirliyor.