Oca 02, 2018

150.000 TL Destekli BİGG Programı Başvuruları Başladı!

AR&GE ve teknoloji geliştirme odaklı projelerini ticarileştirmeyi hedefleyen girişimcilere 150.000 TL’ye kadar hibe desteği sağlayan TÜBİTAK BİGG Programı başvuruları başladı.

2015 yılından bu yana TÜBİTAK BİGG Programı Uygulayıcı Kuruluşu olarak BİGG Hızlandırma Programı yürüten Girişim Fabrikası, 29 Ocak 2018 tarihine kadar aşağıdaki alanlardan girişimcilerin başvurularını kabul etmeye devam ediyor.

• İleri imalat, sanayi 4.0
  • İletişim ve sayısallaşma
  • Akıllı ulaşım
  • Temiz verimli enerji
  • Sağlık ve iyi yaşam
  • Sürdürülebilir tarım ve beslenme

Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı kapsamında girişimciler düzenlenecek eğitimler aracılığıyla iş modellerini geliştirme, mentorluk desteği alma ve iş planlarının yazımına yönelik danışmanlık hizmetlerinden faydalanma fırsatına sahip olacaklar.

5 hafta süren program Özyeğin Üniversitesi'nin Altunizade'de bulunan binasında eğitimenlerin ve katılımcıların durumlarına göre hafta içi 18:30 - 21:30 saatleri arasında veya hafta sonları gerçekleştirilecektir.

GF BİGG Hızlandırma Programına örgün öğretim veren üniversitelerin

• Herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenci,
  • Yüksek lisans veya doktora öğrencisi,
  • Lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini en çok 10 yıl önce almış

kişiler başvuruda bulunabilir.

GF BİGG Hızlandırma Programı diğer başvuru koşulları ve detaylı bilgi için: http://girisimfabrikasi.com/bigg/

Sorularınız için girisimcilik@ozyegin.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.