Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Nis 29, 2023

Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Hüsnü Özyeğin ve Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk’ün ev sahipliğinde düzenlenen “Homecoming 2023” mezunlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleşti

Özyeğin Üniversitesi mezunları, misafirleri ve mensupları Homecoming buluşmasında bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk ile Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin’in katılımı ile mezuniyetinin 10. Yılını kutlayan öğrencilerimize özel bir resepsiyon düzenlendi. Resepsiyonun ardından Prof. Dr. Gençtürk ve Sayın Özyeğin mezunlarımızla gerçekleştirilen sohbette bir araya geldi.

Prof. Dr. Esra Gençtürk, ÖzÜ mezunları ve mensuplarını, pandemi gündemi nedeniyle 4 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “ÖzÜ geleneklerinin sürdürüldüğü, özel anların yaşandığı ve aynı zamanda ÖzÜ’nün 15. yıl kutlamaları için de bir başlangıç olan Homecoming etkinliğinde hep birlikte olmak heyecan verici. Üniversitemizi parçası olmaktan büyük gurur duyduğumuz bir ‘aile’ haline getirmek için yaptığınız her şey için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. ÖzÜ'nün başarılarıyla, tüm mensupları ve ülkemiz için gurur kaynağı olmaya devam edeceğine inancım tam” dedi.

Özyeğin Üniversitesi’nde 2.000’den fazla ÖzÜ’lünün katıldığı Homecoming’de, 2020, 2021 ve 2022 yılları mezunları Mezun Duvarı Seremonisi’nde bir araya gelerek, onlara özel hazırlanan kütükleri Mezun Duvarına yerleştirdi. Seremoni sonrası ÖzÜ mezunları fakültelerinin onlar için düzenledikleri özel etkinliklere katıldılar. Piknik ve ÖzÜ mezunlarından oluşan müzik gruplarının performansının ardından Fazıl Say ve Serenad Bağcan Özyeğin Üniversitesi’nin 15. kuruluş yıl dönümü onuruna özel bir konser verdiler.