Nis 27, 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk Girişimci Kurumlar Platformu Danışma Kurulu Toplantısı’na Ev Sahipliği Yaptı

Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk, geleceği şekillendiren inovatif liderleri bir çatı altında bir araya getirmeyi hedefleyen Girişimci Kurumlar Platformu’nun (GKP) Danışma Kurulu Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

ÖzÜ Girişimcilik Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Gençtürk, araştırma ve girişimciliğe verdiği önemle yeni nesil bir üniversite olarak Türkiye’nin gelişimine katkı sunan Özyeğin Üniversitesi’nin mevcut çalışmaları ve yeni dönem hedeflerini paylaştı.

Toplantı GKP Başkanı Tuğrul Ağırbaş, GKP Kurucusu ve aynı zamanda Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Rektör Danışmanı İhsan Elgin, Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin, Sofftech Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Soner Canko, FarkLabs CEO’su Haluk Akçalı, GKP Koordinatörü Burçin İncedal ve GKP Üyesi Merve Çavdar Çetin’in katılımlarıyla gerçekleşti. Buluşma kapsamında ÖzÜ Girişimcilik Fabrikası’ndan öğrenciler Danışma Kurulu Üyeleri ile sohbet etme ve projelerini paylaşma fırsatı da buldular.