Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mayıs 03, 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk’e BEYSAD’dan Teşekkür Plaketi

Özyeğin Üniversitesi Beyaz Eşya Yan Sanayiciler Derneği (BEYSAD) 30. Olağan Genel Kurulu’na, kampüsünde ev sahipliği yaptı.

Beysad Genel Kurulu Yönetim seçiminin gerçekleştiği ilk oturumda, Konveyör A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Yasemin Aksu oy birliği ile BEYSAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Türkiye’de Beyaz Eşya Yan Sanayi Strateji Belgesi 2023-2025 sunumunun ardından OzUBEX Sanayi Dönüşüm Merkezi Direktörü ve Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Erinç Albey merkezin tanıtım sunumunu gerçekleştirdi.

Moderasyonunu BEYSAD Genel Sekreteri Ayşegül Koç’un gerçekleştirdiği son oturumda, FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve etkinliğin ev sahibi Özyeğin Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti Üyesi Murat Özyeğin ile söyleşi gerçekleştirildi. OzUBEX benzeri birçok kurumla iş birliği ve Özyeğin Üniversitesi’nin sanayi ve sektörler ile yürüttüğü iş birlikleri, dijital dönüşüm açısından TÜSİAD’ın gündemi, girişimcilik ekosisteminin dijitalleşmesi ve aile işletmelerinde kurumsallaşma gibi pek çok farklı konu masaya yatırıldı.

Genel Kurul, yaptığı toplantı sonrası Prof. Dr. Gençtürk’e hem BEYSAD’a sağladığı destek ve ev sahipliği hem de OzUBEX iş birliği dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti. Prof. Dr. Gençtürk, bu plaketin Özyeğin Üniversitesi’nin sektörlerle iç içe eğitim anlayışının yarattığı değerin bir göstergesi olarak önem taşıdığını ifade etti.