Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Haz 08, 2023 - Haz 30, 2023

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Uysal, İki Farklı Uluslararası Konferansta ‘Keynote’ Konuşmacı Olarak Yer Alıyor

Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Optik Kablosuz Haberleşme Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKATEM) Direktörü Prof. Dr. Murat Uysal, 28 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında, Roma'da düzenlenen IEEE International Conference on Communications (ICC) kapsamında gerçekleşen çalıştayda “keynote” konuşmacı olarak yer aldı. Prof. Dr. Uysal, "Mega-Constellations in the 6G Era" adlı çalıştayda, "Connected Sky for 6G & Beyond - Optical Wireless Communication for Airborne Backhaul Infrastructures" başlığı altında bu alandaki araştırma ve çalışmalarını uluslararası akademi dünyasıyla paylaştı.

Bu konferansın ardından Prof. Dr. Uysal, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan 6. Balkan International Conference on Communication and Networking’e ‘keynote’ konuşmacı olarak katılacak. 5-8 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek uluslararası konferansta Prof. Dr. Uysal, "Visible Light Communications for 6G and Beyond" başlıklı konuşmasıyla VLC teknolojisinin özellikleri, avantajları ve uygulama alanlarına dair görüş ve incelemelerini sunacak.