Haz 08, 2023 - Haz 30, 2023

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi IFTE 2023’te yer aldı

Aviation Accreditation Board International tarafından Avrupa’da ve Türkiye’de akredite edilen ilk fakülte olan Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Türkiye’nin ilk ve tek Havacılık Eğitim Fuarı olan IFTE 2023’te yer aldı.

Sektör profesyonelleri, havacılık ve yenilikçi teknolojilere ilgi duyanları 2-4 Haziran tarihleri arasında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşturan fuar, pilot, kabin memuru, teknisyen ve yer hizmetleri personeli ihtiyacını gidermek isteyen havacılık şirketleri ile insan kaynağı yetiştiren eğitim kurumlarını da bir araya getirdi.

Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim üyesi Hatice Küçükönal, Havacılık Yönetimi ve Pilotaj lisans programları akademisyenleri ve öğrencilerinin de bulunduğu fuarda, Dr. Öğretim Üyesi Semih Soran, IFTE 2023 fuarı kapsamında gerçekleşen Aviation Talks konferansında “Türkiye’deki Uçuş Okulları Perspektifinden Pilotaj Eğitimlerindeki Mevcut Durum ve Geleceğe Bakış” hakkında konuşma yaptı.