Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Oca 22, 2018 - Mar 22, 2018

“Newton Advanced Fellowship” ve “Newton Mobility Grant” Çağrıları Açıldı

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

 

Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarında faaliyet gösteren araştırmacıların Birleşik Krallık ile ortaklık içerisinde araştırma kapasitelerini güçlendirebilmesi ve dolaşım desteklerinden faydalanabilmesi için Newton Advanced Fellowships ve Newton Mobility Grant çağrıları açılmıştır.

Newton Advanced Fellowships

Newton Advanced Fellowships programı ile Türkiye’deki araştırmacıların Birleşik Krallık’tan ortakları ile birlikte eğitim, işbirliği, karşılıklı bilimsel ziyaretler ve bilgi ve beceri aktarımı ile araştırma kapasitelerinin güçlendirilmesi hedeflenmektedir. Kabul alan araştırmacılara senelik 37,000 sterline kadar destek verilecektir. Destek suresi en çok 2 sene olarak belirlenmiş olup, son başvuru tarihi 14 Mart 2018’dir.

Dikkat Edilecek Hususlar: Başvuracak araştırmacıların doktora derecesine sahip olması ve doktora sonrası kariyerinin 15 yılı geçmemesi gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. 

 

Newton Mobility Grant

Newton Mobility Grant programı ile Türkiye’deki araştırmacıların Birleşik Krallıktan ortakları ile birlikte projeler geliştirebilmeleri, araştırmacı ağlarına dahil olabilmeleri ve ortak çalışmalar başlatabilmeleri hedeflenmektedir. Kabul alan araştırmacılara 10,000 sterline kadar bütçe verilecek olup, en çok 1 sene içerisinde gerçekleştirilecek seyahatler desteklenecektir. Programın son başvuru tarihi 14 Mart 2018’dir.

 

Dikkat Edilecek Hususlar: Başvuracak araştırmacıların doktora derecesine sahip olması gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

Her türlü sorunuz için bizimle tto@ozyegin.edu.tr aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz.  

 

Saygılarımızla,

Özyeğin Üniversitesi

Teknoloji Transfer Ofisi