Tem 31, 2023 - Ağu 31, 2023

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Celia Naivar Şen, “International Honor Society in Psychology”nin (Psi Chi) Küresel Girişimler Direktörlüğü’ne Getirildi

Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Celia Naivar Şen, dünyada psikoloji bilimini ileriye taşımak ve akademik çalışmaları teşvik etmek amacıyla 1929 yılında kurulan “International Honor Society in Psychology”nin (Psi Chi) Küresel Girişimler Direktörlüğü’ne (Global Initiatives Director) getirildi. Özyeğin Üniversitesi 2021 yılında; yine Dr. Şen’in danışmanlığında Psi Chi’a Türkiye’den üye olan ilk yükseköğretim kurumu unvanını kazanmıştı.

Psi Chi dünyada 750.000’in üzerinde yaşam boyu üyeye sahip, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki “Association of College Honor Societies”e (ACHS) üye olan son derece prestijli akademik bir topluluk. Topluluk aynı zamanda, “American Psychological Association” (APA) ve “Association for Psychological Science” (APS) ile iş birliği içerisinde.

Öğretim Üyemiz Dr. Celia Naivar Şen’i bu üstün başarısından ötürü kutluyoruz!