Mar 04, 2017

Kampüsümüzde Yeni Binamızla bir “ilk” e daha imza attık

Mütevelli Heyeti Başkanımız Hüsnü M. Özyeğin ve Mütevelli Heyeti Üyemiz Ayla Göksel' in katılımı, Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk’ün açılış konuşmasını yaptığıyeni binamız 2 Mart 2017’de hizmete girdi. Kampüsümüze yeni bir soluk getirecek binamız bünyesinde, Teknoloji Transfer Ofisi, Girişimcilik Merkezi, Girişim Fabrikası, Open Fab, Seminer Alanları ve Soulmate Cafe ile süreli olarak faaliyet gösterecek Mimarlık ve Tasarım Fakültesi eğitim alanları ve dört Mühendislik Fakültesi laboratuvarları bulunuyor.

Mütevelli Heyeti Başkanımız Hüsnü Özyeğin ile mezunlarımızın söyleşisi, Girişim Fabrikası Direktörü İhsan Elgin, Girişimcilik Merkezi İdari Yöneticisi Özden Anık Tekir, Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü Nilay Papila ve OpenFab Yöneticisi Erdem İnanç’ın sunumları ile devam eden etkinliğimiz girişimci öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen paneller ile gün boyu devam etti. Girişimci mezun ve girişimci öğrencilerimiz kendi projelerini tüm katılımcı ve misafirlere tanıtma fırsatını buldu.

Fotoğraf galerisi için tıklayınız.