Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eki 10, 2023 - Eki 16, 2023

KURGUSAL KURUMSAL AVUKATLIK BÜROSU SİZİ BEKLİYOR !

Değerli Öğrencilerimiz,

Hukuk Fakültesi mezunu olarak çalışabileceğiniz pek çok alan var: Serbest avukatlık, hakimlik, savcılık, bürokratlık, yöneticilik, akademisyenlik ve kurumsal şirket avukatlığı… Her bir alanı deneyimleyerek karar vereceksiniz geleceğinize.

Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi olarak bizler de bu süreçte sizi desteklemeye devam edeceğiz. Bu kapsamda “Kurgusal Kurumsal Avukatlık Bürosu”nu açıyoruz.

Sigorta, enerji, finans, ilaç iş dünyasının önde gelen firmalarının hukuk müşavirleri, hukukçu genel müdür yardımcıları, avukatları, uyum (compliance) yöneticileri, risk yöneticileri ve diğer idari yöneticileri iş yaşamının gerçeklerini, hukukçuların bu dünyadaki yerini sizlerle konuşacağı gibi kurumsal firmalarda çalışmak için gerekli teknik bilgiler konusunda sizlerle atölye çalışmaları yapacaklar.

Kurgusal Kurumsal Avukatlık Bürosu sizi bekliyor !

Kurumsal şirketlerde çalışmak ilginizi çekiyorsa ve kurumsal şirketlerde çalışmak için bazı temel teknik bilgilerle donanmaya hazır mısınız?

Cevabınız EVET ise; sizi “Kurgusal Kurumsal Avukatlık Bürosu”na davet ediyoruz.

Gönüllülük esasına dayalı olarak yapılacak olan bu çalışmalar 20 Kasım 2023 – 4 Aralık 2023 tarihleri arasında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 10.00 - 12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Serbest zaman dilimlerinde de etkileşim ve iletişimimiz devam edecektir.

150 AKTS kredisi tamamladıysanız,
Çalısmalara en az %90 aktif katılım sağlayacaksanız (10 seminerin en az 9’una katılacaksanız)

https://forms.gle/LDXmZrV2GbKZ2Ywy6

bağlantısındaki formu hemen doldurarak aramıza katılmanızı bekliyoruz! Kontenjanımız 20 kişi ile sınırlı olup seçim yaparken formda yer alan sorulara verilen cevaplar belirleyici olacaktır. Katılımcılara katılım belgesi de verilecektir.

Sizi bekliyoruz!

Son başvuru tarihi:
16 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 16.00

İletişim:
Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Reva
zeynep.reva@ozyegin.edu.tr