Ara 27, 2023 - Ara 31, 2023

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğrencileri, MEKAN 2023 Yarışması’nda Ödül Kazandı

Özyeğin Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz Elif Demirtaş ve Erdinç Can, İstanbul Kültür Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün 10.sunu düzenlediği MEKAN2023/İç Mimarlık Öğrencileri Ulusal Bitirme Projeleri Yarışması’nda ödül kazandı. Yarışmaya, bitirme projeleri üzerinden Türkiye’deki ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki 22 üniversiteden 47 projenin katıldı. 2022-2023 Bahar Dönemi bitirme projeleri kapsamında, bireysel olarak İstanbul Yedikule’deki Gazhane yapısının performans sanatları merkezine dönüştürülmesi üzerine çalışan öğrencilerimizden Elif Demirtaş “Art Academy” projesiyle üçüncülük ödülüne, Erdinç Can ise “Reed” projesiyle mansiyon ödülüe layık görüldü. Öğrencilerimizin bitirme projelerinde Dr. Öğretim Üyesi Selin Üst, Öğretim Görevlisi Dr. Pınar Artıkoğlu ve Araştırma Görevlisi Armağan Yüksekkaya yürütücü olarak görev aldı.

Yarışmaya dair detaylı bilgi için: https://icmim.iku.edu.tr/tr/mekan-yarismasi