Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ara 29, 2023 - Oca 12, 2024

Girişim Fabrikası Demo Day-2023 Başarıyla Gerçekleşti!

27 Aralık'ta Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü ÖzÜ-X İnovasyon Merkezi Binasında inovasyon ve girişimcilik dolu bir etkinliği geride bıraktık. 

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası'nın 2023 yılı programlarından girişimcilerin sahne aldığı, ekosistem önderleriyle 2024 öngörülerini konuştuğumuz, büyüyen girişimlerin tecrübelerini dinlediğimiz ve paydaşlarla yeni bağlantılar kurma fırsatı elde ettiğimiz Girişim Fabrikası Demo Day - 2023 başarıyla gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen “Girişimcilik Trendleri ve Yapay Zeka” başlıklı panel Özyeğin Üniversitesi BTTG Direktörü Dr. İsmail Arı moderasyonu ile İş Bankası Yapay Zeka Fabrikası Yapay Zeka Hızlandırma Programı Koordinatörü Kadir Bulut’un ve Mentors Network Turkey Kurucu ve Yatırımcı Mehmet Onarcan’ın katılımıyla gerçekleşti. Panelistler hem 2023 yılın değerlendirmesini hem de 2024 ve sonrasına yön verebilecek gelişmelere yönelik öngörülerini keyifli bir söyleşide paylaştılar.

Panelin ardından Girişim Fabrikası Demo Day-2023'te sahne alan Tippay, VisitRise, Decodi, Global Cyber Security Network, Turkishle, AirGemba ve Rotomat girişimleri yenilikçi çözüm ve teknolojilerini 5 dakikalık sunumlar kapsamında dinleyicilerle paylaştılar ve sorulara yanıt verdiler. Sunum yapan girişimlerin özet bilgilerine linkten ulaşabilirsiniz.

Etkinliğin kapanışında “Demo Day Sonrası: Büyüme Yolculuğu” başlıklı panelde hızla ilerleyen girişimlerinin büyüme yolculuklarını yöneten Guru Sağlıklı Gıda Kurucu Ortağı Dr. Aslı Zuluğ ve Counterfake AI Kurucu Ortağı Furkan Arslan, Girişimcilik Destek Programları Müdürü Süha Soydan’ın moderasyonunda büyüme stratejileri ve ipuçlarını samimi bir tonda katılımcılarla şekilde paylaştılar. 

Girişim Fabrikası ve programları hakkında https://girisimfabrikasi.com/  adresinden bilgi alabilir ve girisimcilik@ozyegin.edu.tr adresinden bizlere ulaşarak birebir görüşme organize edebilirsiniz.