Oca 22, 2024

Özyeğin Üniversitesi Savunma Sanatları Kulübü Üyeleri MMA Turnuvası’ndan Başarıyla Döndü

Özyeğin Üniversitesi Savunma Sanatları Kulübü, 18-20 Aralık 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen MMA (Mixed Martial Arts) Turnuvası’ndan başarıyla döndü. İnşaat Mühendisliği lisans öğrencisi Mahmud Sami Ramazanoğlu 61 kg’da çeyrek finale yükseldi. Hukuk Fakültesi lisans öğrencisi Emin Aksu 77 kg’da, eleme turunda rakibini yendikten sonra çeyrek finale çıktı. Uluslararası Finans lisans öğrencisi Deniz Doruk Kurt 83 kg’da, Bilgisayar Mühendisliği lisans öğrencisi Ege Oruç ise 61 kg’da final maçındaki mücadeleleri ile turnuvayı ikinci sırada bitirdi. Mimarlık tezli yüksek lisans öğrencisi Fatema Salman Ebrahim Jamal Alhashemi ise finaldeki üstün performansı ile turnuva şampiyonluğunu elde etti.

Elde edilen bu önemli başarılarda Savunma Sanatları Kulübü sporcularına/öğrencilerine bilgileri, tecrübeleri ve motivasyonları ile eğitmenleri Vladimir Selim Koç ve ring dışındaki zorluklarla mücadeleleri konusunda Mali İşler Sorumlusu Egehan Ceylan destek verdi.