Mayıs 03, 2024 - Mayıs 10, 2024

ÖzÜ Vis Moot Takımı için Başvurular Başladı!

Değerli Öğrencilerimiz,

ÖzÜ Vis Moot Takımı için Başvurular Başladı!

Vis Moot olarak da bilinen prestijli Willem C. Vis Uluslararası Ticari Tahkim Yarışması’na katılacak Özyeğin Üniversitesi Takımı'nın başvurularının başladığını büyük bir sevinç ve heyecanla duyuruyoruz!

Özetle Vis Moot, hukuk öğrencilerinin uluslararası ticari satış hukuku ve tahkim konularını öğrenmelerini ve uygulamalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen bir yarışmadır. Katılan öğrencilere uluslararası bir ticari uyuşmazlıkta avukat rolü üstlenip memorandum hazırlama, ardından da Viyana'da yüz yüze düzenlenen sözlü aşamaya katılma şansı tanınmaktadır.

Bu yolculuğa çıkarken, Vis Moot yarışmasına ilgi duyan hukuk öğrencilerini kısa bir tanıtım toplantısı için 06.05.2024 (Pazartesi) günü saat 12.00'da 486F numaralı odada (2. Kat) bize katılmaya davet ediyoruz!

Toplantıya katılan öğrenciler, tanıtımın ardından ÖzÜ Vis Moot Takımına başvurma şansına sahip olacak.

Görüşmek üzere!

Dr. Öğr. Üyesi (ÜAK Doç.) Sendi Yakuppur