Mar 01, 2018

Basında ÖzÜ - Evinizin Şefi Olun!

Mutfakta kendinizi geliştirmek istiyor ama zamanım yok diyorsanız, 123 yıllık mutfak sanatları okulu Le Cordon Bleu İstanbul'un yeni düzenlemeye başladığı hafta sonu eğitimlerini kaçırmayın! 1O Mart-12 Mayıs tarihleri arasında verilecek eğitim, her cumartesi 6 saatten oluşmakta. Profesyonel mutfaklarda dört Fransız, bir İsviçreli ve bir Türk eğitmen şef önderliğinde yapılacak derslerde, çeşitli teknikler ve püf noktalarını öğrenerek sevdiklerinize harika sofralar sunma imkanını yakalayabilirsiniz. Üstelik eğitimin sonunda Le Cordon Bleu sertifikası da almaya hak kazanacaksınız. Ayrıntılı bilgi için ozyegin.edu.tr adresini ziyaret edin.