Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Nis 17, 2018

Deneme Erişimleri: Lexis PSL & Lexis Library

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Lexis PSL ve Lexis Library veri tabanları 4 Mayıs 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Lexis PSL; Hukuk profesyonelleri, akademisyenler ve ilgili alanda çalışmalar yapan bireylerin hukuki bilgi ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış bir veri tabanıdır. Lexis Library ile entegrasyonu sayesinde sürekli güncellenen Lexis PSL ile akış çizelgelerine, seçili dava dosyalarına, sözleşme örneklerine, haber ve analizlere, hukuki soru / cevaplara tek bir platform aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Lexis Library; Birleşik Krallık dava ve yasalarının tam metnini, hukuk dergi ve kitaplarını ve bir dizi yurtdışı yargı alanını içeren bir hukuk veri tabanıdır. Ayrıca 90'dan fazla İngiliz hukuk dergisini içermekte olup; Halsbury's Laws of England, ICLR Law Reports, Encyclopaedia of Forms and Precedents, All England Law Reports, Atkin's Court Forms gibi özel kaynakların yanı sıra 700.000’in üzerinde hukuki içtihat ile Lexis Library Birleşik Krallık’ın en kapsamlı hukuk veri tabanıdır.

Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

Saygılarımızla,

Kütüphane