Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mayıs 04, 2018

Chill@OzU

Değerli ÖzÜ Mensupları,

Bir süredir kampüsümüzde heyecanla hazırlıklarını gözlemlediğimiz, çoğumuzun sabırsızlıkla beklediği Chill@OzU, bugün saat 17:00’de kapıların açılmasıyla başlıyor.

Öğrenci Birliğimizin liderliğinde ve farklı birimlerimizin desteği ile planlanan bu etkinliğin ÖzÜ farkını yansıtmasını hedefledik.  Üniversitemizde ilk kez bu boyutta ve kapsamda bir etkinliğe birlikte tanıklık ediyor olmaktan mutluluk duyuyorum.

Dün MyÖzÜ’de yayınlanan, kurumsal sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılan ve bugün de kampüsümüzdeki iç ekranlardan duyurulan “etkinlik bilgilendirmesi” metnini her birinizin dikkatle okuyacağına, keyifli bir akşam geçirmek için bu metinde yazan maddelere gereken hassasiyeti ve özeni göstereceğinize hiç şüphem yok.

Başta ÖzÜ Öğrenci Birliği olmak üzere, Üniversitemizin ilgili tüm ekiplerinin büyük özveri ile planlama ve hazırlıklarını tamamladığı bu etkinlik için kendilerine şahsım ve üniversitemiz adına teşekkür ediyorum.  Her birimizin tüm uyarı ve kurallara dikkat ederek üniversitemiz dışından gelecek olan misafirlerinize en iyi şekilde ev sahipliği yapacağınızı umuyor, hepinize gurur duyacağımız ve güzel anılar biriktirebileceğiniz keyifli bir akşam diliyorum.

 

Prof. Dr. Esra Gençtürk

Rektör