Haz 08, 2018

2018 Mezuniyet Balosuna Davetlisiniz!

Değerli Arkadaşlar,

Mezuniyet Balosuna Davetlisiniz!

Gece, özellikle bu sene mezun olan herkese ve bizimle birlikte olmak isteyen tüm ÖzÜ mensuplarının katılımına açıktır.

19  Haziran akşamı Esma Sultan'da gerçekleşecek olan Mezuniyet Balosu’nun kişi başı 575 TL'lik katılım ücreti belirlenmiştir. Bu ücretin ödenmesine dair bilgiler aşağıda yer almakta olup balo hakkında bütün sorularınız için info@ozum.org.tradresine mail atabilirsiniz.

Ödeme Hakkında Bilgiler:

1. Dernekler, niteliği gereği Türk Ticaret Kanunu’na tabi olmayıp ticari faaliyette bulunma amacı yoktur. Özyeğin Üniversitesi Mezunlar Derneği, Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına uygun olarak kurulmuş bir dernek olup, gelir ve gider işlemlerini gerçekleştirirken belirli usul ve esaslara göre hareket eder. Ayrıca, her yıl ilgili kamu makamları tarafından mali açıdan denetlenir.

1. ÖZÜM Derneği, hizmet faaliyetinde ve/veya ticari faaliyette bulunmadığından gelir olarak üyelerinden aldıkları aidatlar ile bağışlarla faaliyetlerine devam ettirmektedir. Üyelik durumu hariç olmak üzere bir kişi tarafından derneğe yapılacak bir ödemede “Bağış” ibaresinin yer alması gerekmektedir.

1. Mezunlar Balosu’na katılacak olan kişilerin bu ibareyi belirtmesi sadece yasaların belirlediği usul ve esaslara uygun olarak davranmamız açısından gerekmektedir. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyoruz.

1. Yapacağınız ödemenin açıklamasına “Ad-Soyad” belirtilmesi ve “Bağış” ibaresinin yukarıdaki açıklama gereği yazılması gerekmektedir. (Örnek: Ali Veli – Bağış)

ÖzÜM Banka Hesap Bilgileri:
FİBA Banka Özyeğin Üniversitesi (Çekmeköy Kampüsü) Şubesi
Alıcı: Özyeğin Üniversitesi Mezunlar Derneği
IBAN Numarası: TR 05 0010 3000 0000 0003 1746 59
Şube Kodu: 32
Hesap numarası: 3174659

Esma Sultan Adres ve İletişim:

Adres : Muallim Naci Cad. Yalıçıkmazı Sok No:20 Ortaköy-İstanbul/Türkiye :
Telefon : +90 212 334 83 00 (pbx) :
E-Posta : esmasultan-info@themarmarahotels.com :

Önemli noktalar:
·  Ödemeler tek tek yapılmalıdır. Birden fazla ödeme aynı anda yapılmamalıdır.
·  Ödeme için son tarih 13 Haziran saat 23:59'dur.

Sorularınız için: info@ozum.org.tr & student.life@ozu.edu.tr