Haz 13, 2018

Girişimcilik Merkezi Dayanışma Kurulu Toplantısı Gerçekleşti!

Girişimcilik ekosistemindeki en önemli ihtiyaçları ve Özyeğin Üniversitesi’nin ekosisteme sağlayabileceği katkıları belirlemek amacıyla oluşturulan Girişimcilik Merkezi Dayanışma Kurulu’nun ilk toplantısı 8 Haziran Cuma günü ÖzÜ-X’te üst düzey konukların katılımıyla gerçekleşti.

Yatırımcı, girişimci, danışman ve mentor rolleriyle girişimcilik ekosisteminde önemli tecrübelere sahip seçkin üyelerin yanı sıra Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Stratejik Plan Çalışma Grubu, akademisyenleri ve TTO üyelerinin katılım gösterdiği toplantı kapsamında girişimcilik alanındaki çalışmalara yönelik öneriler tartışıldı.

Dayanışma Kurulu üyelerinin, Girişimcilik Merkezi’nin ve Özyeğin Üniversitesi girişimcilerinin faaliyetlerini desteklemek amacıyla düzenli aralıklarla bir araya gelmesi hedefleniyor.

Girişimcilik Merkezi Dayanışma Kurulu Üyeleri

• Atıl Erken – Collective Spark