Tem 20, 2018 - Eyl 20, 2018

ÖzÜ TTO: (Yeni Çağrı) İNOSUİT - İNOVASYON ODAKLI MENTORLUK PROGRAMI Başvuruları Başladı!

İNOSUİT - İNOVASYON ODAKLI MENTORLUK PROGRAMI Başvuruları Başladı!

Değerli Araştırmacılarımız,

İhracatçı Birlikleri üyesi firmalara danışmanlık verilmesi hususunda “İnoSuit - İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı” yeni dönem başvuruları alınmaya başlamıştır.

Programın amacı;

inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması

inovasyon yönetimi altyapısının oluşturulması, güçlendirilmesi

her bir kurumun kendi hedeflerine, yapısına ve ihtiyaçlarına uygun kurumsal inovasyon sistemlerinin tasarlanması ve hayata geçirilmesi

Programın Başlangıç Tarihi:  01 Ekim 2018

Programın Bitiş Tarihi:  30 Eylül 2019

Program Başvuru Dönemi

“İnovasyon yönetimi” konusunda araştırma, eğitim ya da uygulama faaliyetleri gösteren, “üniversite-sanayi işbirlikleri” konusunda belli bir tecrübeye ve motivasyona sahip akademisyenlerin mentorluk için 31 Temmuz 2018 tarihine kadar başvurularını yapmış olmaları gerekmektedir.

Mentorluk Ödemeleri

Firmalar tarafından üniversitelere üniversite-sanayi işbirliği projeleri kapsamında 11 ay boyunca aylık vergiler hariç 4.000 TL ödeme yapılacaktır. Tamamı akademisyen ödemesi olan bu bütçe bordroya yansıtıldığı zaman ortalama aylık 1.800 TL ödeme olacaktır.

Başvurular için tıklayınız.

Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Program hakkında detaylı bilgi almak ve başvurularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Teknoloji Transfer Ofisi