Ara 07, 2018 - Ara 08, 2018

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özge Samancı 7-8 Aralık 2018 Tarihlerinde Fransa’nın Tours Şehrinde François Rabelais Universitesi ve Avrupa Yemek Tarihi ve Kültürleri Enstitüsü IEHCA) Tarafından “Avrupa Mutfağı mı, Avrupa Mutfaklar

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özge Samancı,  7-8 Aralık 2018 tarihlerinde Fransa’nın Tours şehrinde François Rabelais Universitesi ve Avrupa Yemek Tarihi ve Kültürleri Enstitüsü IEHCA) tarafından “Avrupa Mutfağı mı, Avrupa Mutfakları mı” temasıyla  düzenlenen 14. François- Rabelais Buluşmalarına davet edilmiş ve kendisi “Avrupa Mutfağı’nın Dünya’ya Bakışı” başlıklı panelde konuşmacı olarak yer almıştır. İki gün süren etkinlikte Avrupa’nın önde gelen yemek tarihçileri, akademisyenleri ve sektör temsilcileri konuşmacı olarak yer almıştır.