Nis 11, 2019

Yatırım ve Girişim Dünyasını Keşfedin! - Kariyer Söyleşisi

Earlybird Venture Capital ve seçkin teknoloji girişimleri Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile buluşuyor.

Earlybird VC ve portfolyo şirketi Apsiyon'un katılımıyla teknoloji ekosistemi, girişimcilik, yatırım, girişimlerde kariyer ve tam zamanlı iş fırsatları hakkında bilgi edinebileceğiniz bu seminere kayıt olmayı unutmayın!

Konuşmacılar:

Erkan Doğan       : Apsiyon – Kurucu Ortak, CTO

Püren Uçar          : Earlybird VC – Yetenek Müdürü

Baturay Kaya      : Earlybird VC – Yatırım Ekibi

Dilerseniz etkinlik öncesinde veya sonrasında özgeçmişinizi istanbul.HR@earlybird.com adresine göndererek Earlybird Venture Capital portfolyosunda yer alan teknoloji şirketlerindeki kariyer fırsatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tarih      : 11 Nisan 2019, Perşembe

Saat       : 11:40 - 13:00

Yer         : EF AB1 - 231

Kayıt      : bitly.com/ozuxvc

Etkinlik Dili: Türkçe

Etkinlikle ilgili sorularınız için girisimcilik@ozyegin.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.