Haz 12, 2019 - Haz 19, 2019

Dr. Öğretim Üyesi Ceren Hayran Şanlı European Marketing Academy (EMAC)’nin Türkiye temsilcisi seçildi

İşletme Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ceren Hayran Şanlı, her ülke özelinde yapılan seçimler sonucunda önümüzdeki 3 sene boyunca ülkemizi temsilen EMAC Türkiye temsilciliği görevini yürütecek.  Dr. Ceren Hayran Şanlı, görevi süresince araştırmacıların EMAC'a entegrasyonunun sağlanması, üyeler ve ülkeler arasındaki temasları geliştirmek, yürütme kuruluna mevcut faaliyetler ve olası yeni faaliyetler ile uluslararası konferans ve diğer akademi aktiviteleri konusunda öneri ve geri bildirimlerde bulunmak ile yükümlü olacak.   1975 yılında kurulan, pazarlama teorisi ve araştırmalarıyla ilgilenen, dünyanın ileri gelen pazarlama topluluklarından biri olan EMAC, bilgiyi yaymak ve pazarlama alanında uluslararası değişimi teşvik etmek misyonuyla çalışıyor. Şu anda 5 kıtada, 57'den fazla ülkeden 1000'den fazla üyesi bulunuyor.