Eyl 19, 2019 - Eyl 30, 2019

Tbemark Etkinliğinde 24 İnsan Kaynakları Yöneticisini Kampüsümüzde Ağırladık

Türkiye’nin önde gelen firmalarının İK Eğitim yöneticilerinin biraraya geldiği Tbemark platformunun dönem toplantısı üniversitemizde gerçekleşti.

Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim direktörümüz Melda Alpaydın’ın sunumu ile başlayan toplantı, Sürekli Eğitim Akademisinden Ebru Çavaş Akcan’ın, İşletme Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Atakan Yalçın’ın, Fen Bilimleri Enstitümüzden Doç. Dr. Ali Ekici’nin ve Finans Mühendisliği Merkezi Akademik Direktörü Dr. Öğretim Üyesi Levent Güntay’ın sunumları ile devam etti.

Tbemark platformu Yönetim Kurulu Başkanı, Toksöz Grup Eğitim ve Geliştirme Müdürü Erhan Makas’ın sunumunun ardından, Özyeğin Üniversitesi ve Tbemark’ın öğrencilerimize özel olarak yapacağı projenin lideri Bayer Saha & Satış Eğitim Müdürü Mustafa Kodaz’ın sunumu gerçekleşti.

Tasarım Odaklı Düşünme ve Yapay Zeka konularına ait sunumlar sonrası toplantı sona erdi.

Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim olarak sektörlerin ileri gelenleri ve yöneticilerinin dahil olacağı toplantı ve buluşmalara ev sahipliği yapmayam devam edeceğiz.

Bizi Linkedin üzerinden takip etmek isterseniz

adresinden ulaşabilirsiniz.