Kas 07, 2019 - Ara 07, 2019

“Atatürk’ün Yanı Başında” kitabının yazarı Mustafa Kemal Ulusu’yu ağırladık

Hukuk Fakültesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü çerçevesinde düzenlenen anma etkinliklerinde 6 Kasım 2019 Çarşamba günü "Atatürk" isimli konferansta Atatürk’ün Kütüphanecisi Nuri Ulusu'nun oğlu ve "Atatürk’ün Yanı Başında" isimli kitabın Yazarı Sayın Mustafa Kemal Ulusu'yu konuk etti.

Mustafa Kemal Ulusu, konferansta Atatürk'ün bilinmeyen yönleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken, on iki yıl boyunca Atatürk’ün Kütüphanecisi olarak görev yapan, son nefesini verirken bile onun yanı başında olan merhum babasının notlarıyla Atatürk’ü anlattı.

Konferansın ardından 149 nolu Mahkeme Salonlarında İmza Törenine geçilerek Yazarımız, okurlarına kitaplarını imzaladı.